No objects found

Sylvie Deenen vertrekt als bestuurder bij Idealis

Publication date: 19-02-2019

Sylvie Deenen, bestuurder van Idealis, vertrekt per 1 april 2019 bij Idealis. Reden is haar benoeming tot Sector Directeur Handel en Economie aan ROC Aventus in Apeldoorn.

Idealis kijkt met genoegen en veel waardering terug op de ruim 5 jaar dat Sylvie Deenen bestuurder was van Idealis. Ze heeft veel tot stand gebracht, zoals een goede werkrelatie opgebouwd met de onderwijsinstellingen Wageningen University & Research en de Christelijke Hogeschool Ede, gemeenten en huurders(organisatie). Daarnaast zijn aansprekende gebouwen voor studenten gerealiseerd zoals onder meer de Mouterij en de Javastraat. En staan er nog mooie projecten op de planning zoals Kortenoord, Kirpestein en Costerweg 65. De corporatie staat er bedrijfsmatig goed voor en kan Sylvie Deenen kan trots zijn op de kwaliteit van de organisatie en de tevredenheid van de huurders.

Sylvie Deenen: “Ik heb de afgelopen 5 jaar met heel veel plezier bij Idealis gewerkt en ik kijk met trots terug op deze periode waarbij we als organisatie veel hebben bereikt. Meegroeien met de Universiteit was natuurlijk één van de speerpunten en dat geldt ook nog voor de komende jaren. Uiteindelijk werken we er met z’n allen hard aan om studenten zo snel mogelijk aan een kamer te helpen. Een kamer die betaalbaar is en waar studenten prettig kunnen wonen tijdens hun studie.

Het werken met studenten als doelgroep is voor mij heel motiverend geweest en ik heb het genoegen dit voort te gaan zetten in mijn nieuwe functie bij het ROC”.

Share this page