Door onderhoud aan de website kun je  geen gebruik maken van Mijn Idealis op vrijdagavond 7 oktober tussen 18 en 23 uur.   

 

 

 

 

De Dijkgraaf is één van de vier sterflats en staat aan de noordzijde van Wageningen. Makkelijk, want de campus ligt op loopafstand. Ook het centrum is dichtbij, één weg rechtdoor en je bent er. Je hoeft niet per se de stad in voor een avondje uit: de flatkroeg De Hunker Bunker is beschikbaar voor een leuke avond. Het bestuur van deze kroeg organiseert regelmatig leuke activiteiten en je kunt zelf de ruimte ook reserveren voor een feestje.

Op de Dijkgraaf wonen 624 studenten, verspreid over achttien woonlagen. Voor een gunstige prijs huur je hier een kamer van rond de 13m2. De meeste kamers bevinden zich op een afdeling met tien kamers met gemeenschappelijke voorzieningen. Dit houdt in dat je samen een keuken, twee douches, twee toiletten, twee wastafelruimten en een ruimte voor de wasmachine deelt met andere studenten. De helft van deze kamers heeft een eigen wastafel.

De afdelingen van de begane grond t/m derde verdieping hebben achttien kamers in totaal, waarvan er enkelen een eigen keuken hebben. Aangezien je hier met achttien studenten samen woont heb je ook meer gemeenschappelijke voorzieningen.

 

Algemeen

  • Plaats Wageningen
  • Complexnaam Dijkgraaf

Bouw

  • Type woning Complex met onzelfstandige kamers

Locatie op kaart