Door onderhoud aan de website kun je  geen gebruik maken van Mijn Idealis op vrijdagavond 7 oktober tussen 18 en 23 uur.   

 

 

 

 

Vind je het leuk om in een normale woonwijk te wonen? Dan is de Bellostraat iets voor jou. Met scholen, een supermarkt en een snackbar vlakbij woon je in een levendige buurt. Op een plek die precies ligt tussen de Campus en het centrum. Allebei zijn ze per fiets in 8 minuten te bereiken.

De Bellostraat is in 2015 gebouwd; de woningen staan aan vier verschillende straten en vormen een vierkant. Met in het midden een plein waar diverse tuinen aan grenzen en je de auto kwijt kunt. Het complex bestaat uit zestien zgn. ‘eengezinswoningen’ en één gebouw met 69 kamers.

In de zgn. ‘eengezinswoningen’ woon je samen met vier andere studenten. Op de begane grond kun je samen koken en gezellig samen zijn in de woonkeuken. De kamers zijn 12 tot 14 m2. Ze hebben een eigen wastafel en hebben al linoleum op de vloer liggen. In de zomer is de tuin ‘the place to be’. Hier kun je heerlijk de barbecue aanzetten. Het is een echte woongroep waarbij de bewoners zelf de nieuwe huurder kunnen kiezen. Hou dus de social mediakanalen in de gaten en gebruik je eigen netwerk als je interesse hebt om hier te wonen.

In het appartementengebouw zijn kamers met eigen voorzieningen; je hebt hier je eigen keuken en sanitair en ongeveer 25 m2 voor jezelf. Je deelt een wasmachineruimte met vijf andere studenten.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Voorzieningen

  • Parkeerplaats Op eigen terrein

Bouw

  • Type woning Complex met verschillende type kamers

Locatie op kaart