Door onderhoud kun je helaas niet inloggen op Mijn Idealis op woensdag 6 december vanaf 22.30 uur tot donderdagochtend 2.00 uur.  

Terug naar overzicht

Ben van Londenstraat 2-38

Wageningen

Lijkt het je leuk om met vijf studenten in een eengezinswoning in een nieuwbouwwijk te wonen? Dan is de Ben van Londenstraat zeker een optie. In deze straat in de wijk Nieuw Kortenoord staan negentien woningen, speciaal voor studenten. 

De woningen liggen aan de westkant van Wageningen, maar in Wageningen betekent dit dat je nog steeds binnen 10 minuten op de Campus kunt zijn. 

Op de begane grond kun je samen koken en eten in de woonkeuken. Elke kamer heeft een eigen wastafel. Wel zo makkelijk, want er is één badkamer die je met je medebewoners deelt. Voor het toilet hoef je minder lang te wachten, hiervan zijn er twee. Ook is er een aparte wasmachineruimte. Zomers is de tuin ‘the place to be’ en kun je heerlijk van de zon genieten.

En is het buiten toch iets te warm, dan kun je binnen de koelte opzoeken. De woningen aan de Ben van Londenstraat zijn erg duurzaam. Ze hebben energielabel A++, hebben zonneboilers, zijn niet op het gas aangesloten en hebben vloerverwarming.

Om hier te kunnen wonen, moet je door de huidige bewoners uitgekozen worden. Hou dus de social mediakanalen in de gaten en gebruik je eigen netwerk als je interesse hebt in een kamer op de Ben van Londenstraat.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met onzelfstandige kamers

Locatie op kaart