Geen objecten gevonden

Iedere student kent de sterflat Bornsesteeg in Wageningen. Elke dag fietsen honderden studenten langs de Bornsesteeg richting campus. De Bornsesteeg is als het ware de toegangspoort voor de fietsende student! Om die reden is onze front office ook op deze locatie gevestigd. Je kunt er snel terecht bij de beheerder of een medewerker van klantcontact.

Aan de overkant van de Bornsesteeg is het zwembad en het sportcomplex; De Bongerd. Zoek je een andere manier van ontspannen? Dan kun je terecht in de ontmoetingsruimte Number 3 op de begane grond. Overdag kun je hier gezellig kletsen of een potje tafel tennis spelen met medebewoners. ’s Avonds en in de weekenden kun je deze ruimte reserveren voor een privé aangelegenheid. Vind je het belangrijk om sociaal contact met je afdelingsgenoten te hebben? Reageer dan op een kamer op de A-vleugel. Hier is een speciale woonkamer beschikbaar.

De Bornsesteeg is een complex met een internationaal karakter. Dit komt omdat de Bornsesteeg over verschillende soorten kamers beschikt en veel kamers zijn voorzien van meubels. Elke kamer heeft een eigen keuken. Samen met andere studenten deel je een wasruimte met twee toiletten, twee wastafels en een douche. Ook is er een aantal kamers waar je helemaal zelfstandig kunt wonen en je een eigen badkamer hebt. Op de Bornsesteeg woon je met tien tot elf personen op een afdeling. Voor een gunstige prijs huur je een kamer van 12 tot 17m2.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met verschillende type kamers

Locatie op kaart