Door onderhoud aan de website kun je  geen gebruik maken van Mijn Idealis op vrijdagavond 7 oktober tussen 18 en 23 uur.   

 

 

 

 

Droevendaal is een uniek complex met een eigen karakter. Het ligt het op loopafstand van de campus en onderscheidt zich qua opzet van onze andere complexen.

Op het grote, rustige en groene Droevendaal staan 33 woningen. Elk wordt bewoond door zes studenten. Per woning deel je een grote woonkeuken, twee douches en twee toiletblokken. Rondom elk gebouw is er veel groen. Samen met je medebewoners bepaal je zelf hoe je hier invulling aangeeft. Je ziet er veel moestuintjes en er lopen zelfs dieren rond! Er is ook een centrale ontmoetingsruimte op het terrein.

Droevendaal staat ook voor duurzaamheid. Dit vertaalt zich terug in het gedrag van de bewoners maar ook in praktische maatregelen, zoals zonne-energie. Ook wordt het regenwater opgevangen en hergebruikt. Maar om een goed beeld te krijgen van Droevendaal kun je het beste even kijken op hun eigen website. Of gewoon even googelen.

Op Droevendaal worden nieuwe bewoners gekozen door de bewoners zelf. Hou dus de social mediakanalen (waaronder hun eigen Facebookpagina)  in de gaten en gebruik je eigen netwerk als je interesse hebt om hier te wonen.

 

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met onzelfstandige kamers

Locatie op kaart