Geen objecten gevonden

De Haarweg is ons grootste complex met bijna 1.000 kamers. Kom je vanuit Rhenen Wageningen binnen, dan kun je het niet missen.

Dit klinkt misschien massaal, maar zo voelt het niet. Het complex bestaat namelijk uit drie gebouwen van verschillende groottes. Wat is nou zo leuk aan de Haarweg? De grote variatie aan kamers! Er zijn kamers waar je samen een keuken en het sanitair deelt, maar ook kamers met eigen keuken, badkamer of slaapkamer. Ook zijn er kamers waarbij je de voorzieningen deelt met z’n tweeën. De kamers op de Haarweg zijn 17 of 18m2. Genoeg ruimte om er je eigen plekje van te maken. En studeer je graag buiten in je luie stoel? Dan is een kamer met een eigen balkon of dakterras iets voor jou.

Ondanks dat de Campus aan de andere kant van Wageningen ligt, ben er op de fiets toch binnen 10 minuten. Daar hoef je het dus niet voor te laten. Je fiets kun je overigens kwijt in de diverse fietsenstallingen rondom het complex. Hetzelfde geldt voor je scooter/brommer of motor. Ook de auto parkeer je op loofafstand.

Video over het wonen op de Haarweg.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met verschillende type kamers

Locatie op kaart