Door onderhoud aan de website kun je  geen gebruik maken van Mijn Idealis op vrijdagavond 7 oktober tussen 18 en 23 uur.   

 

 

 

 

In het centrum van Wageningen staat het karakteristieke studentencomplex de Javastraat. Even de straat oversteken en je bent in het gezellige stadscentrum met leuke restaurants en uitgaansmogelijkheden. Kook je toch liever zelf? Dan heb je binnen 5 minuten loopafstand de keuze uit twee supermarkten. Ook het busstation is om de hoek, makkelijk als je het weekend naar huis gaat.

De meeste kamers (118) op de Javastraat hebben eigen voorzieningen. Deze kamers variëren tussen de 27 en 41 m2; je woont hier dus heerlijk ruim. Je kunt zelfs je eigen wasmachine/droger meenemen. Heb je behoefte aan gezelligheid, dan kun je met de afdelingsgenoten terecht in grote gemeenschappelijke ruimte. De 28 kamers met gedeelde voorzieningen bevinden zich in zgn. ‘eengezinswoningen’. Deze kamers zijn 14-16 m2. Op de begane grond is hier een gedeelde keuken en woonkamer. Op elke kamer is een eigen wastafel. De bewoners van deze huizen kiezen zelf hun medebewoners uit.

Tot slot zijn er ook nog zestien appartementen van 51-69m2 die voornamelijk op de begane grond liggen. De appartementen zijn voor twee personen; de twee kamers liggen in elkaars verlengde met daartussen de sanitaire voorzieningen. Je kunt hier dus terecht met een andere student en ieder je eigen kamer inrichten of je richt de twee kamers afzonderlijk in als woon- en slaapkamer.

De Campus ligt slechts op 10 minuten fietsen. Je fiets kun je kwijt in de diverse fietsenstallingen. Hetzelfde geldt voor je scooter/brommer of motor. De auto parkeer je op het binnenplein van het complex.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met verschillende type kamers

Locatie op kaart