Geen objecten gevonden

De Mouterij, een complex opgeleverd in 2018 en dus helemaal van deze tijd. Met bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak die zorgen voor lagere kosten voor het gebruik van elektriciteit. Het complex is gelegen in het gebied Mouterijnoort en ligt centraal in Wageningen. De binnenstad met winkel- en horecavoorzieningen is op fietsafstand. En voor je dagelijkse boodschappen kun je kiezen uit verschillende supermarkten op loopafstand.

In het complex zijn zowel zelfstandige als onzelfstandige kamers. De onzelfstandige kamers bevinden zich in tien woningen, met elk tien kamers. Elke kamer heeft een eigen wastafel.

Ook zijn er twee woningen die bestaan uit elk twaalf kamers, die gemeubileerd zijn. Ook hier heeft elke kamer een wastafel.

Wil je liever een zelfstandige kamer met je eigen voorzieningen? Op de Mouterij zijn 42 kamers met eigen keuken en badkamer.

En als laatste zijn er ook nog twee combi-kamers, waar twee kamers aan elkaar zijn gekoppeld en een keuken en badkamer delen. Deze ruimte deel je dus nog met één persoon.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met verschillende type kamers

Locatie op kaart