Geen objecten gevonden

Kom je voor het eerst in Wageningen? Dan zal de skyline je zeker opvallen. Je ziet direct vier grote gebouwen in de vorm van een ster. Eén daarvan is Asserpark. Een studentencomplex waar 375 studenten wonen. Asserpark ligt tussen de Campus en het centrum van Wageningen. Als je geen zin hebt om ’s avonds nog op de fiets te stappen voor een drankje in de stad, dan duik je flatkroeg Annie’s in. Ook is er een ruimte op de begane grond waar je met vrienden een avondje kunt gamen of een bijeenkomst kunt houden.

Naar de campus van Wageningen University & Research fiets je in 5 minuten. Fijn voor als je moeilijk je bed uit kunt komen. Je fiets kun je overigens kwijt in de diverse fietsenstallingen in en rondom het complex. Hetzelfde geldt voor je scooter/brommer of motor. Ook de auto parkeer je op loopafstand.

Op Asserpark woon je met zeven of acht personen op een afdeling waarbij je de voorzieningen zoals keuken en sanitair met elkaar deelt. Voor een gunstige prijs huur je een kamer van 12 of 14m2.

Algemeen

  • Plaats Wageningen

Bouw

  • Type woning Complex met onzelfstandige kamers

Locatie op kaart