Geen objecten gevonden

Nieuwbouw Churchillweg

Op deze pagina lees je meer over ons nieuwe complex Churchillweg en de verhuur ervan. Dit complex ligt dicht bij het centrum en is op dit moment nog in aanbouw. De oplevering staat gepland voor deze zomer. We verwachten de kamers tussen 1 augustus en 15 september 2021 te gaan verhuren.

Huurders Idealis krijgen voorrang

Huurders én woningzoekenden mogen zich aanmelden / reageren op Churchillweg. Huurders van Idealis hebben voorrang bij de toewijzing. Dus heb je interesse om te verhuizen naar dit nieuwe complex? Naar een zelfstandige kamer of naar een onzelfstandige kamer samen met je vrienden op een gang? Lees dan verder.

Meer over het gebouw

Onderstaand vind je meer informatie over de indeling van het gebouw, de kamers en de verhuur. Nog niet alle informatie is beschikbaar. Zodra wij meer details hebben zoals de plattegronden en definitieve huurprijzen wordt dit op idealis.nl gecommuniceerd.

Indeling

Op de Churchillweg vind je kamers met zowel gedeelde als eigen voorzieningen.
 

Kamers met eigen voorzieningen

 • Er zijn 45 éénpersoonskamers met een keukenblok en badkamer.
 • Deze kamers zijn beschikbaar voor zowel studenten en PhD’s.
 • Deze kamers publiceren we juni/juli via ROOM.nl.
 • De kamers zijn ongemeubileerd.
 • Vloer is voorzien van marmoleum.
 • Aantal m2: 20 – 27
 • De huurprijs voor een kamer met eigen voorzieningen varieert tussen € 604 en € 614 per maand. Dit is inclusief servicekosten. Let op: de huurprijs is onder voorbehoud. 
 • Voor deze kamers is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen vanaf 23 jaar.
   

Kamers met gedeelde voorzieningen

 • Er zijn 82 onzelfstandige kamers op gangen met 4 of 5 kamers, voorzien van een eigen wastafel. De andere voorzieningen deel je met je afdelingsgenoten.
 • Deze kamers zijn beschikbaar voor studenten en PhD’ers.
 • De kamers zijn ongemeubileerd.
 • Vloer is voorzien van marmoleum.
 • Aantal m2: 13
 • De afdeling heeft een gezamenlijke keuken/woonkamer
 • De huurprijs voor een kamer met gedeelde voorzieningen is ongeveer € 320 per maand. Dit is inclusief servicekosten. Voor deze kamers is het niet mogelijk om huurtoeslag te krijgen. Let op: de huurprijs is onder voorbehoud.
Interesse om op de Churchillweg te wonen?

Enthousiast geworden om op de Churchillweg te gaan wonen? Dan moet je wel even aan de slag. Wat je moet doen hangt af naar welk type kamer je voorkeur uitgaat.
 

Kamer met eigen voorzieningen
Deze kamers worden juni/juli op ROOM.nl gepubliceerd dus hou dit zelf in de gaten en reageer op het aanbod dat wordt gepubliceerd.

Kamer met gedeelde voorzieningen

Meld je aan als groep
Hebben jullie zelf een groep waarmee jullie samen willen wonen? Meld je dan nu aan voor één van de gangen met 4 of 5 kamers. Dit doe je door vóór 1 april het ingevulde aanmeldformulierte sturen naar contact@idealis.nl o.v.v. ‘’Aanmelden Churchillweg’’. Om je kans te vergroten, is het belangrijk dat je je met een complete groep bewoners aanmeldt. Let op: mail één ingevuld formulier per groepssamenstelling.
 

Of meld je individueel aan
Heb je geen groep om mee samen te wonen maar wil je wel graag naar een onzelfstandige kamer verhuizen? Dan kun je je uiteraard ook alleen aanmelden. Ook hiervoor stuur je het ingevulde aanmeldformulier per e-mail naar contact@idealis.nl.

Toewijzing

Toewijzing gebeurt als eerste aan de groepen die zich hebben aangemeld. Zijn er vervolgens nog kamers over, dan worden er ook kamers toegewezen aan personen die zich alleen hebben aangemeld. Zij worden dan willekeurig bij een groep ingedeeld.
 

Het toewijzen gaat op basis van de samenstelling van de groep. Iedereen moet voldoen aan de inschrijfvoorwaarden! Hoe meer huurders van Idealis in een groep, hoe hoger jullie groep op de ranglijst kom. Is iemand uit de groep geen huurder van Idealis? Dan kijken we naar de inschrijftijd van deze persoon op ROOM.nl.
 

Is jullie groep kleiner dan 4 of 5 personen? Dan komen er ook huurders in jouw gang wonen die je niet zelf hebt uitgekozen.
 

Eind april volgt de verdeling en toewijzing van de kamers met gedeelde voorzieningen. Als jij met jouw groep in aanmerking komt, dan nemen wij voor 1 mei per email contact met op met de contactpersoon van de groep. We informeren jullie dan over het verdere proces. Goed om alvast te weten is dat je niet kunt aangeven op welke gang en/of welke kamer je wilt wonen.

Alle beschikbare informatie is in dit bericht te vinden. Als er meer informatie beschikbaar komt zoals plattegronden en definitieve huurprijzen wordt dit op idealis.nl gecommuniceerd.
 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden