Documenten uploaden huurovereenkomst

Lees hieronder welke documenten je moet aanleveren zodat je de huurovereenkomst kunt ondertekenen!  Nadat je je account hebt geactiveerd, kun je de documenten uploaden. Dit doe je door in te loggen op Mijn Idealis.

We hebben de volgende documenten van je nodig:

 1. Kopie van legitimatiebewijs

  Paspoort of ID-kaart.
 2. Bewijs onderwijsinstelling, PhD Hora Finita verklaring of stage-overeenkomst

Ben je student?
Lever dan een geldig bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling aan. Het bewijs moet betrekking hebben op het lopende studiejaar en mag maximaal 2 maanden oud zijn. 
Het betreft een bewijs van een voltijdstudie (mbo, hbo of universitair) aan een onderwijsinstelling in Wageningen of Ede

In onderstaand overzicht zie je (voor zover in ons bezit) voorbeelden van welk bewijs je per onderwijsinstelling moet aanleveren. Je kunt je studentenbewijs aanvragen bij de studentenadministratie.

 • Wageningen Universiteit;
 • Christelijke Hogeschool Ede;
 • Aeres Hogeschool Wageningen;
 • Rijn IJssel, locatie Wageningen;
 • Aeres MBO, locatie Ede;
 • Dulon College, Ede.
   

Ben je eerstejaars?
Ben je eerstejaars student en nog niet in het bezit van je officiële bewijs van inschrijving? Dat kun je voorlopig een printscreen van Studielink of een toelatingsbrief van je onderwijsinstelling uploaden. Dit geldt alleen voor (aankomend) eerstejaars studenten en alleen gedurende de instroomperiodes in februari en september.

Ben je promovendus?      
Wij hebben een geldige PhD Hora Finita verklaring nodig van de Wageningen Universiteit die niet ouder is dan 2 maanden. In alle gevallen ben je geregistreerd als promovendus aan Wageningen University in PhD Candidates Information System of Wageningen University (Hora Finita). Als je niet als promovendus staat ingeschreven en je je proefschrift niet verdedigt bij Wageningen University, behoor je helaas niet tot onze doelgroep. Andere PhD categorieën komen niet in aanmerking voor woonruimte bij Idealis.

Ga je stage lopen?
Lever ons dan de stageovereenkomst aan die niet ouder is dan 2 maanden. Zorg dat deze is ondertekend door jezelf, de onderwijsinstelling en (afhankelijk van de soort overeenkomst) het stagebedrijf.