Geen objecten gevonden

Maatregelen Idealis ter voorkoming verspreiding Coronavirus

Idealis heeft uiteraard ook een aantal maatregelen genomen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hieronder vind je de meest actuele stand van zaken.

ALGEMENE REGELS

Meer informatie over de in Nederland geldende algemene regels vind je op de websites van het RIVM en de rijksoverheid.

Goed om te weten: een studentenafdeling met gedeelde voorzieningen vormen geen huishouden, maar de 1,5m wordt gedoogd omdat dit niet te handhaven is. De politie treedt alleen op bij overlast. Heeft een afdelingsgenoot corona? Neem dan contact op met de GGD om te overleggen over passende quarantaine maatregelen.

SLEUTELS
 

Je kunt bij onze balie terecht voor het ophalen van sleutels
Voor andere vragen kun je het beste een e-mail sturen. Vragen voor Klantcontact kun je mailen naar contactidealisnl. De beheerder kun je bereiken via het emailadres van jouw complex. Tijdens onze openingstijden kun je ons ook gewoon bellen.

Je kunt je sleutel inleveren in de brievenbus op de Bornsesteeg
Heb je jouw kamer opgezegd? Doe de sleutel dan in de speciaal hiervoor bestemde brievenbus in de hal van Bornsesteeg 1. Deze bevindt zich rechts van de ingang van de Frontoffice. 

WONEN

Wat wordt er van jou verwacht?
Zorg dat je de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid kent en volg deze op. Zorg vooral voor goede hygiëne en bespreek met je medebewoners hoe jullie omgaan met deze afspraken.

Onderhoud wordt gewoon uitgevoerd
Dit gebeurt in overleg met de bewonersvertegenwoordiger. We proberen overlast zo veel mogelijk te voorkomen, vooral nu veel studenten nog thuis online studeren. Onze opdrachtnemers werken allemaal zoveel mogelijk volgens het protocol Samen Veilig Doorwerken. Heb je zelf symptomen of klachten en vind je het niet verantwoord dat wij op je kamer komen? Laat het je beheerder dan weten. Wij adviseren je daarnaast dringend om een mondkapje te dragen als het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden van de monteur. Ditzelfde advies geldt uiteraard ook voor de monteur.

Heb je serieuze klachten en/of ben je positief getest op Corona, en is daarom de hele afdeling in quarantaine? Laat het je beheerder dan zo spoedig mogelijk weten, dan zoeken we samen met de afdeling naar een passende en veilige oplossing.

Maak afspraken als een nieuwe huurder je kamer wil bezichtigen
Geef bij het maken van de afspraak aan dat dit mogelijk is mits deze persoon geen klachten heeft en zich aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Je kunt ook de bezichtiging via video regelen. Of maak zonodig foto's. Regel het zo waar jij je prettig bij voelt. 

De gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes zijn dicht / kroeg kunnen open onder voorwaarden
De volgende gemeenschappelijke ruimte zijn tot nader order gesloten: Number 3 (Bornsesteeg), C’mon (Asserpark), Canal 1 (Nieuwe Kanaal) en Droevendaal. De kroegen op Asserpark, Dijkgraaf en Hoevestein kunnen open onder voorwaarden. De kroegbesturen bepalen zelf of zij dit gaan doen en zullen de bewoners informeren als zij open gaan.

De bakfiets wordt niet meer verhuurd
Wij willen het aantal personen en contactmomenten aan de balie zo veel mogelijk reduceren. Dit betekent dat de balie op dit moment alleen geopend is voor het ophalen van kamersleutels.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden