Geen objecten gevonden

Maatregelen Idealis ter voorkoming verspreiding Coronavirus

Idealis heeft uiteraard ook een aantal maatregelen genomen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hieronder vind je de meest actuele stand van zaken.

ALGEMENE REGELS

Meer informatie over de in Nederland geldende algemene regels vind je op de websites van het RIVM en de rijksoverheid.

SLEUTELS

Je kunt bij onze balie terecht voor het ophalen van sleutels
Voor andere vragen kun je het beste een e-mail sturen. Vragen voor Klantcontact kun je mailen naar contactidealisnl. De beheerder kun je bereiken via het emailadres van jouw complex. Tijdens onze openingstijden kun je ons ook gewoon bellen.

Je kunt je sleutel inleveren in de brievenbus op de Bornsesteeg
Heb je jouw kamer opgezegd? Doe de sleutel dan in de speciaal hiervoor bestemde brievenbus in de hal van Bornsesteeg 1. Deze bevindt zich rechts van de ingang van de Frontoffice. 

WONEN

Wat wordt er van jou verwacht?
Zorg dat je de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid kent en volg deze op. Zorg vooral voor goede hygiëne en bespreek met je medebewoners hoe jullie omgaan met deze afspraken.

Onderhoud wordt gewoon uitgevoerd
Dit gebeurt in overleg met de bewonersvertegenwoordiger. We proberen overlast zo veel mogelijk te voorkomen, vooral nu veel studenten nog thuis online studeren. Onze opdrachtnemers werken allemaal zoveel mogelijk volgens het protocol Samen Veilig Doorwerken. Heb je zelf symptomen of klachten en vind je het niet verantwoord dat wij op je kamer komen? Laat het je beheerder dan weten. 

Heb je serieuze klachten en/of ben je positief getest op Corona, en is daarom de hele afdeling in quarantaine? Laat het je beheerder dan zo spoedig mogelijk weten, dan zoeken we samen met de afdeling naar een passende en veilige oplossing.

De gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes zijn dicht / kroeg kunnen open onder voorwaarden
De volgende gemeenschappelijke ruimte zijn tot nader order gesloten: Number 3 (Bornsesteeg), C’mon (Asserpark), Canal 1 (Nieuwe Kanaal) en Droevendaal. De kroegen op Asserpark, Dijkgraaf en Hoevestein kunnen open onder voorwaarden. De kroegbesturen bepalen zelf of zij dit gaan doen en informeren de bewoners informeren hierover.

WAAR KAN JE TERECHT VOOR HULP?

Het is voor veel studenten een lastige tijd. Zit je in quarantaine en zoek je hulp? Voel jij je eenzaam omdat je vanwege corona het contact met medestudenten mist? Heb je geldzorgen? Of loop je op een andere manier vast in je dagelijkse leven. Wacht niet af maar zoek hulp. Hier lees je welke mogelijkheden er zijn.