Geen objecten gevonden

Bart v As nieuwe directeur/bestuurder van Idealis

Publicatiedatum: 27-06-2019

Bart van As wordt per 1 juli 2019 de nieuwe directeur-bestuurder van Idealis. Hij heeft na het vertrek van Sylvie Deenen al even kunnen proeven aan deze functie als interim directeur-bestuurder en neemt nu definitief het stokje over.

Hannie Kunst, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Idealis, geeft aan dat de RvC blij is met de benoeming. “We hebben ons breed georiënteerd op de opvolging van Sylvie Deenen en hebben in Bart van As de beste opvolger gevonden”. Bart heeft als manager Wonen/Vastgoed jarenlang actief bijgedragen aan de huidige kwaliteit en koers van Idealis en de RvC heeft er alle vertrouwen in dat hij voortvarend verder zal werken aan de volkshuisvestelijke opdracht van Idealis. Naast de zorg voor goede en betaalbare huisvesting voor studenten in Wageningen en Ede zetten we in op meer woonruimte voor studenten en hebben we ambities in duurzaamheid”.

Bart gaat de uitdaging met veel plezier aan. “Ik vind het fijn dat ik mijn ervaring bij Idealis en de goede contacten die ik al heb met onze huurders, de partners in Wageningen en Ede en alle andere belanghebbenden, kan inzetten voor de toekomstige uitdagingen van Idealis. Wageningen is een stad van studenten en als wij kunnen zorgen dat deze studenten prettig en betaalbaar kunnen blijven wonen, dan is onze missie geslaagd”.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden