Geen objecten gevonden

Winnaars Idealis opknapactie zijn bekend!

Publicatiedatum: 19-06-2020

De Idealis Opknapactie is een groot succes geworden. Na een voorzichtige start werden we overweldigd door de hoeveelheid aanmeldingen; veel meer dan we hadden durven hopen. Het was daarom nodig om nog extra verf- en schoonmaakpakketten te bestellen. Maar met een klein beetje vertraging heeft uiteindelijk iedereen zijn of haar pakketten ontvangen.

Toen kon iedereen van start en kwamen de reacties en foto’s binnen. En wat een prachtige resultaten zijn er behaald! Wij vonden het fantastisch om al die geboende vloeren, schone koelkasten, fris gesausde wandjes te zien. Mooi ook, die samenwerking en gezelligheid die uit de foto’s sprak. En dan willen we ook de creativiteit onder onze bewoners niet vergeten; er zijn prachtige schilderingen gemaakt. Er werden zelfs hele filmpjes gemaakt van het hele project.

En al deze inzet, saamhorigheid en creativiteit wordt natuurlijk beloond met een aantal mooie prijzen. Hiervoor hebben we drie categorieën in het leven geroepen:
 

  1. BESTE EINDRESULTAAT

De prijs voor het beste eindresultaat, de nieuwe stofzuiger, gaat naar RIJNVESTE 97. Zij hebben ons verblijd met een hele mooie video (te bekijken op onze facebook pagina) waarin de hele woonkamer/keuken opgeknapt wordt. Uiteindelijk kreeg de woning echt een hele mooie luxe uitstraling, het leek wel uit de VT Wonen te komen. En het verschil zit hem in de details: het viel ons op dat de pingpongtafel buiten netjes opgeklapt in de hoek stond, afgedekt onder een zeiltje. Hulde!

Eervolle vermeldingen zijn er nog voor de Oude Bennekomseweg 31a en de Oude Eekmolenweg 44. De Oude Bennekomseweg 31a stuurde ons een geweldig enthousiast filmpje waarin iedereen super gezellig aan het schoonmaken en schilderen was, en waarin zelfs een collega van idealis een plekje aan de wand heeft gekregen! Dit filmpje kun je terugvinden op ons Youtubekanaal. De Oude Eekmolenweg 44 verbaasde ons met een perfecte schoonmaak, zelfs het zeepbakje van de wasmachine was van binnen brandschoon gemaakt!


Oude Eekmolenweg

 

  1.  HET GROOTSTE VERSCHIL VOOR EN NA DE ACTIE

Deze prijs, de cadeaubon ter waarde van 150 euro gaat naar de HAARWEG 61. Dit huishouden kon, zachtjes uitgedrukt, wel een opfrisbeurt gebruiken. En dat is echt supergoed gelukt. De bewoners hebben niet alleen de huiskamer opgeknapt maar ook het hele terras opgeruimd en aangepakt. We zagen diverse vettige hoekjes die er na de actie weer topfris uitzagen. Ook hier was de samenwerking de grootste kracht, en dit heeft ook nog eens geresulteerd in een nieuw schoonmaakrooster! Dit wordt dus beloond met een cadeaubon die de bewoners kunnen besteden bij onze schoonmaak en/of klussendienst, voor al die klusjes die nu of in de toekomst nodig zijn.


Haarweg 61

 

  1.   DE MEEST ORIGINELE TWIST

Dit vonden wij een hele moeilijke keus, maar uiteindelijk gaat de prijs naar de HAARWEG 45. Wat een prachtige wandschildering is hier gemaakt! En verder is de hele huiskamer geschilderd met o.a. blokmotieven, maar wij vonden vooral deze wandschildering uitblinken door themakeuze en technische uitvoering. Een meerwaarde voor deze huiskamer voor de komende jaren denken wij. De mooie dweil/mop set komt verdiend jullie kant op!

Haarweg 45

Zoals gezegd was het kiezen van een winnaar hier moeilijk. Daarom ook hier enkele eervolle vermeldingen: Als eerste Binnenveld 301D die een soort aquarium of zee met allerlei vissen op de muur hebben geschilderd. Ook heel mooi van kleur en een compliment voor het out of the box- denken qua thema, en de autoband die nu een reddingsboei is geworden. Prachtig! Rijnveste 70 heeft zonder meer ook een topprestatie geleverd door een diaprojectie op de muur in te schilderen. Een fantastisch resultaat, heel decoratief en de technisch geweldig uitgevoerd. En dan nog natuurlijk Haarweg 203, waar een gestileerd landschap werd aangebracht op de muur. Minder gedetailleerd geschilderd maar zeker decoratief, en juist deze schilderstijl konden wij waarderen in deze toepassing. Heel mooi!

     

Binnenveld 301D

  

Rijnveste 70

 

Haarweg  203

 

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen aan de Opknapactie. We vonden jullie enthousiasme hartverwarmend. Helaas kan niet iedereen een prijs winnen, maar de echte prijs is dat jullie nu kunnen genieten van een opgeknapte huiskamer!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden