Geen objecten gevonden

Grote Idealis opknapactie

Publicatiedatum: 15-05-2020

Het voorjaar hangt in de lucht; een prima moment om je samen met je huisgenoten jullie afdeling eens flink aan te pakken! Kan jullie keuken of huiskamer wel een likje verf gebruiken? Of is jullie badkamer toe aan een grote schoonmaak? Dan hebben wij de oplossing voor je.

Idealis geeft je een gratis verf- en/of schoonmaakpakket*, zodat je meteen aan de slag kunt! En goed nieuws! Voor iedere afdeling die aan de slag gaat, zijn er mooie prijzen te winnen:

  • Heeft jouw afdeling na deze grote opknapactie het mooiste eindresultaat? Dan winnen jullie de hoofdprijs: een nieuwe super-de-luxe stofzuiger.
  • Is op jouw afdeling het grootste verschil zichtbaar van hoe het eruit zag voor en na de actie? Gefeliciteerd, dan winnen jullie een cadeaubon ter waarde van € 150,00.
  • Geeft jouw afdeling de mooiste, beste of meeste originele twist aan deze actie? Top, dan ligt er voor jullie een mooie dweil/mop set klaar.

Wil jij aan de slag gaan? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar het e-mailadres van jouw complex (straatnaamidealisnl). Ongetwijfeld ken jij dit e-mailadres uit je hoofd, maar het staat ook op onze website.

Geef je naam en adres door en laat ons weten wat je wilt aanpakken. Vergeet je geen foto mee te sturen van wat je gaat aanpakken? Bijvoorbeeld van een keuken of badkamer die schoongemaakt wordt of een wandje wat jullie gaan sauzen. Deze foto hebben we nodig als je mee wilt dingen naar de prijzen! Wil je niet dat we jouw foto op social media delen? Geef dit dan duidelijk aan.

Nog even goed om te vermelden: als je aan de slag gaat met de verf, dan willen we je vragen alleen de muren in de keuken/woonkamer mee te nemen. Dus niet het lakwerk van deuren en kozijnen en ook niet de muren in de gangen. Wil je er na afloop van afloop van de opknapwerkzaamheden aan denken om je afval weg te gooien op de daarvoor bestemde plaats?

Als we je aanmelding hebben ontvangen, dan levert jouw beheerder de gratis verf- en/of schoonmaakset bij je thuis af. Daar heb je dus geen omkijken meer naar.

Je kunt je aanmelden vanaf 7 mei 2020. De actie eindigt op 1 juni 2020. De prijswinnaars worden kort na de einddatum van deze actie bekend gemaakt.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten. We wensen je alvast veel plezier en succes.

* Hieronder kun je lezen wat de inhoud van de schoonmaak- en verfset is:

 

Inhoud schoonmaakset:

3x Microvelzeldoekjes
3x Sopdoeken
10x Schuursponsjes
1L Allesreiniger
1x Afwasmiddel
1L Schoonmaakazijn
1x Ontvetter
1x  Ontkalker
1x Vloeibaar schuurmiddel
1x Ovenreiniger
1 rol Vuilniszakken
1x Schimmelverwijderaar
1x Emmer
1x WC eend
1x WC blokjes met houder

Inhoud verfset:

1L Progold verfreiniger
5L Sigma DGL muurverf Ral 9010
2.5L Kitchen and Bath schimmelwerende muurverf wit
1x Afdekzeil
1x Wegwerpkwast 10
1x Wegwerpkwast 14
1x Wegwerpkwast 18
1x Vachtroller compleet met beugel 10cm
1x Vachtroller compleet met beugel 18cm
1 rol Afplaktape 25mm
1 rol Doeken (papier)
2 setjes Rolbak met rooster (plastic)

 

Deel deze pagina