Geen objecten gevonden

Het nieuwe normaal

Publicatiedatum: 30-06-2020

Het nieuwe normaal? We leven in vreemde tijden die zijn verre van normaal. Misschien dat we in beweging zijn naar een nieuw normaal? We hebben samen met verschillende partijen wat grappigs bedacht, serieuze en provocerende citaten om een begin te maken met het bespreken van het nieuwe normaal! Print 'm uit en hang de poster op je afdeling, het helpt je wellicht om samen het gesprek aan te gaan.

Klik op de afbeelding om de vergroten en het PDF-document te openen.

En, deel jouw Coronaproof idee en wij helpen je deze te realiseren

Welk geweldig, gek, out of the box idee heb jij dat corona-proof is en dat jou en je afdelingsgenoten blij maakt? Je kunt je idee op onderstaande poster beschrijven en met ons delen op sociale media met de hashtag #Wagastudentsliving together of stuur een e-mail: online.events@wur.nl. Je kunt een prijs winnen die je helpt het verwezenlijken van jouw idee. Ben je bijvoorbeeld van plan om een filmavond te organiseren met je afdelingsgenoten? Deel je poster met ons!

Klik op de afbeelding om de vergroten en het PDF-document te openen.

Vraag om hulp
 

Loop je vast en heb je hulp nodig? Op welk gebied dan ook? Vraag om hulp.  Op onderstaande poster zie je precies waar je terecht kunt voor je vragen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden