Huurdersapp ´Idealis Buddy´live

Publicatiedatum: 22-07-2019

Vanaf vandaag kun je de huurdersapp ‘Idealis Buddy’ downloaden vanuit de app-store. In de app vind je relevante informatie over jouw complex en andere informatie die handig is als je bij Idealis huurt.

 

De app wordt hét communicatiemiddel voor onze huurders. Ook aankondigingen van onderhoud, die je nu via een Digipost in je mailbox ontvangt, communiceren we voortaan via pushberichten vanuit de app.

Waarom een app?

We merken dat veel huurders specifieke vragen hebben over het wonen op hun complex. De app geeft direct duidelijkheid over deze vragen. Het kan gaan over het afval, maar ook om bijvoorbeeld om de handleiding van de afzuigkap. De app is puur informatief en zonder inlog. Een reparatieverzoek dien je gewoon via onze website in.

Kies je eigen complex

Kies bij het opstarten je eigen complex. De volgende keer opent de app meteen op deze pagina. Verhuis je naar ander complex van Idealis? Klik bij het opstarten op ‘notification settings’ en geef je nieuwe complex in.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven wanneer er onderhoud wordt uitgevoerd en wanneer monteurs mogelijk op je kamer moeten zijn? Via de app krijg je een pushbericht (als je hier toestemming voor geeft) wanneer dit het geval is; je kunt op de app dan specifieke informatie hierover lezen. Via de app kunnen we ook eenvoudig 1 dag voordat de werkzaamheden beginnen, nog even een reminder sturen. Wel zo gemakkelijk. Betekent de app het einde van de Digipost? Ja! Maar, nog niet direct. Tot 1 januari 2020 ontvang je als huidige huurder ook nog een Digipost bij onderhoud. In de Digipost lees je in 1 alinea wat er gaat gebeuren. Vervolgens linken we voor meer informatie door naar de app. In december evalueren we met huurders en de SFO hoe het is verlopen en of we definitief stoppen met het sturen van de Digipost. Nieuwe huurders krijgen geen Digipost meer. Zij kunnen de informatie alleen via de app ontvangen.

Webversie

Download je de app niet? Dan kun je ook de webversie bekijken op http://buddy.idealis.nl. Hou er dan wel rekening mee dat je geen pushberichten ontvangt.

Geen e-mail meer van Idealis?

Jawel hoor. Er blijven altijd onderwerpen die we per e-mail communiceren. Denk bijvoorbeeld aan de afrekening servicekosten of de aankondiging huurverhoging.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar communicatieidealisnl.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden