Geen objecten gevonden

Linda, onze nieuwe manager Wonen/Vastgoed stelt zich voor

Publicatiedatum: 12-05-2020

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Linda Cents, de nieuwe manager Wonen/Vastgoed bij Idealis. Begin mei ben ik gestart en ondanks dat ik de meeste collega’s nog niet live heb ontmoet, voel me al erg welkom.

Ik heb jarenlang met veel plezier als Innovatie Manager bij Talen Vastgoedonderhoud gewerkt. Ik hield me hier vooral bezig met de opdrachtnemerskant; beleid ontwikkelen, leidinggeven en relatiebeheer. Daarnaast waren duurzaamheid door de ontwikkeling van no regret scenario’s voor vastgoed en met het verbeteren van het bestaande proces en het optimaliseren van de dienstverlening, belangrijke onderdelen van mijn functie. Hierdoor droeg ik niet alleen bij aan de revitalisering van gebouwen maar ook aan de kwaliteit van leven van de mensen die erin wonen.  

Deze stap wil ik ook doorzetten bij Idealis. Het leukste lijkt mij de bijzondere huurdersdoelgroep die innovaties op het gebied van digitale dienstverlening veel makkelijker maken dan bij reguliere woningcorporaties. Ook trok de vlotte bedrijfscultuur en de platte organisatiestructuur mij aan. Voor mij een basisvoorwaarde waardoor we samen tot het verder excelleren van de organisatie, haar medewerkers, stakeholders, maar vooral ook huurders kunnen komen.
Ik kijk er naar uit kennis te maken relaties van Idealis, online en hopelijk in de nabije toekomst ook persoonlijk. Het voelt goed om weer in Wageningen te komen. Een plek waar ik zelf ook jarenlang heb gewoond en gestudeerd.  

 

Deel deze pagina