Geen objecten gevonden

Maak kennis met ons nieuwe RvC-lid

Publicatiedatum: 05-08-2022

Wie ben je en wat is je ervaring in de corporatiesector?

Mijn naam is Arthur van Iterson (51), ik heb veel ervaring met de ontwikkeling van woningen op grote, kleine, binnenstedelijke en uitleglocaties in heel Nederland. De laatste 12 jaar werk ik als zelfstandige, voornamelijk voor woningcorporaties. Vanuit mijn belangstelling voor de puzzel om de volkshuisvestelijke en maatschappelijke kant van het vastgoed te combineren met het doen van zakelijke, verstandige investeringen.

Waarom heb je gekozen voor een lidmaatschap van de RvC bij Idealis?

Als inwoner van Wageningen maak ik dagelijks de frisse, gezellige inbreng van studenten aan het leven mee. Ze vormen een unieke groep in de stad en zijn een mooie, welkome aanvulling. Het lidmaatschap van de RvC bij Idealis geeft mij een geweldige kans om mijn werkervaring ook lokaal in te zetten en mee te werken aan het huisvesten van deze groep.

Wat zie je als de belangrijkste uitdagingen voor Idealis?

Op dit moment hebben de hoge bouwkosten en beperkte beschikbaarheid van materialen en personeel grote gevolgen voor ons werk, de toekomst is onzekerder en onrustiger dan ooit. Ook zien we dat de groep van studenten en jongeren aan het veranderen is en dat “de student” straks niet meer bestaat.

Een grote uitdaging voor Idealis is om daar overheen te kijken en verstandig te blijven investeren om op lange termijn voor geschikte, betaalbare en duurzame huisvesting te kunnen blijven zorgen.

Wat is jouw specialisme en wat voeg je toe aan de huidige RvC?

Mijn specialisme is het vakgebied van vastgoedontwikkeling. Die ervaring zet ik graag in om mee te denken over de nieuwbouw- en renovatieopgave voor de komende jaren. Als lid van de RvC wil ik graag meer toevoegen dan alleen inhoud, ik kijk er naar uit om met plezier en in goede samenwerking aan de slag te gaan!

 

Deel deze pagina