Geen objecten gevonden

Wonen op de Churchillweg

Publicatiedatum: 02-03-2021

Komend studiejaar nemen we het nieuwbouwcomplex Churchillweg in gebruik. Op dit moment is het complex nog in aanbouw. We verwachten de kamers tussen 1 augustus en 15 september 2021 te gaan verhuren. Het complex bestaat 127 kamers, waarvan 45 zelfstandig en 82 onzelfstandig.  

Wil jij graag op de Churchillweg wonen samen met je vrienden of studiegenoten?
Vanaf 22 maart kun je je met een groepje personen opgeven voor een afdeling. Alle huurders krijgen die dag een email met meer informatie over hoe ze dit kunnen doen. We publiceren dit bericht ook op onze website.  

Huurders van Idealis krijgen voorrang bij de toewijzing
Het toewijzen van de onzelfstandige kamers gebeurt op basis van de samenstelling van de groep die zich aanmeldt. Iedereen moet voldoen aan de inschrijfvoorwaarden. Hoe meer huurders van Idealis in een groep, hoe hoger je als groep op de ranglijst komt. Is iemand binnen de groep geen huurder van Idealis? Dan wordt er gekeken naar de inschrijftijd van deze persoon.

De afdelingen bestaan uit 4 of 5 kamers. Heb je een kleiner groepje dan 4 of 5? Geen probleem, de overige kamers worden op ROOM.nl gepubliceerd. Bij meer aanmeldingen dan beschikbaar aanbod, wordt er geloot.

Zelfstandige kamers op Churchillweg
Alle 45 zelfstandige kamers worden in juni/juli via ROOM.nl gepubliceerd. De toewijzing gaat op basis van inschrijftijd op ROOM. Deze kamers zijn aangewezen voor huurtoeslag. Je komt alleen in aanmerking voor huurtoeslag als je 23 jaar of ouder bent.

Wat betaal je ongeveer voor een kamer op Churchillweg?
De huurprijzen zijn nog niet definitief bekend. We kunnen wel alvast een indicatie geven van de prijzen. Let op: de prijzen zijn onder voorbehoud.

Tabel 1: Inschatting van de huur.

Type kamer

Kamer oppervlakte

Bruto woonlasten per maand

Zelfstandig

20 m2

€ 604

Zelfstandig

27 m2

€ 614

Onzelfstandig

13 m2

€ 320

 

Actuele informatie over de Churchillweg vind je hier.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden