Door onderhoud kun je helaas niet inloggen op Mijn Idealis op woensdag 6 december vanaf 22.30 uur tot donderdagochtend 2.00 uur.  

Subsidie zonnepanelen

Publicatiedatum: 18-11-2020

 

Idealis heeft zich begin dit jaar weten in te schrijven voor de laatste ronde van de SDE+ subsidie regeling voor het plaatsen van zonnepanelen op een aantal van onze complexen, waarvan de subsidie inmiddels een feit is. De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) is een ministeriële regeling om de productie van schone en duurzame energie te stimuleren. De subsidie is een tegemoetkoming voor 15 jaar en voorziet in een gedeeltelijke vergoeding voor iedere duurzaam opgewekte kWh. Hiermee wordt een gedeelte van de verbruikte elektriciteit duurzaam en op eigen locatie opgewekt. Huurders profiteren hierdoor enerzijds van eigen opgewekte stroom en op termijn van lagere maandlasten. Idealis gaat de daken die nu voorzien worden van zonnepanelen zo goed mogelijk inzetten, echter zijn niet alle dakvlakken (volledig) geschikt vanwege schaduwwerking en obstakels.

Vanaf 2021 wordt begonnen met het aanbrengen van de zonnepanelen, eind 2021/begin 2022 moeten de zonnepanelen allemaal operationeel zijn.

 

 

Deel deze pagina