Geen objecten gevonden

Visitatie Idealis

Publicatiedatum: 20-05-2021

 

In het onlangs uitgekomen maatschappelijk visitatierapport over de jaren 2017 – 2020 krijgt Idealis gemiddeld een 7,7 voor de geleverde prestaties. Idealis is blij met deze waardering en bedankt alle medewerkers en stakeholders die dit mogelijk hebben gemaakt. 

Go, Idealis, go

Dat is de recensie die het rapport van Pentascope aan Idealis geeft. ‘Idealis is gericht op de doelgroep en presteert enthousiast. De organisatie is sterk naar buiten gericht en betrekt haar partners actief bij haar beleid. Ze is actief op zoek naar feedback en doet hier ook echt iets mee. Daarnaast zijn er tijdens de visitatieperiode 900 kamers toegevoegd aan het bezit vanwege de stijgende studentenaantallen. En de aanwezigheid van de complexbeheerders en sociaal beheerder, die veel bijdragen aan goede leefbaarheid, gezondheid en het beperken van overlast, onderscheid Idealis’.

‘In de visitatieperiode heeft Idealis de beïnvloedbare netto bedrijfslasten enorm omlaag gebracht. Waar ze de vorige visitatie daar een onvoldoende voor kreeg, scoort ze de laatste twee jaar in de Aedes-benchmark een A en behoort daarmee tot de 33% best scorende corporaties. Dat is een prestatie van formaat’, aldus Penstascope.
‘Onze focus lag de afgelopen jaren op betaalbaarheid en beschikbaarheid. Voor de komende periode verleggen we onze aandacht naar verbetering en verdere verduurzaming van het bestaande bezit’, aldus Bart van As, directeur/bestuurder Idealis.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden