Werken bij Idealis

Welkom!

Vacatures Wij bieden Stage Onze organisatie Onze uitdagingen

Thuis voor studenten

Werken bij Idealis betekent dat je dagelijks bezig bent om studenten een tijdelijk thuis te geven. Een plek waar het prettig (samen)wonen is. Ligt jouw ambitie bij het werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan voel je je bij ons beslist thuis. Je komt bij ons terecht in een informele omgeving, waarin je jezelf kunt zijn en de lijnen kort zijn. Je betekent veel voor anderen en je wordt uitgedaagd het beste van jezelf te laten zien. We bieden je volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.  Ook krijg je volop de ruimte om met verbeterinitiatieven of ideeën te komen. Het kan namelijk elke dag beter! 

 

Topwerkgever

Van de MonitorGroep, die ons medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uitvoerde, hebben we het predicaat Topwerkgever gekregen. In het MTO dat eind 2023 is afgenomen beoordelen de medewerkers Idealis met een 7,8. Daar zijn we trots op! Heel bijzonder: over de gehele linie van het onderzoek scoren we boven de benchmark ‘Gemiddeld Nederland’. Bij de stelling ‘Binnen Idealis geeft het management goed openheid van zaken’ zitten we zelfs 53% boven het gemiddelde in Nederland! Wil jij ook werken bij een topwerkgever? Bekijk dan onze vacatures. 

Onze doelgroep is jong, inspirerend en houdt ons scherp. Dat maakt het werken bij Idealis zo leuk!

Bart van As - directeur/bestuurder

Welkom bij Idealis

He, leuk dat je hier bent. Iets heeft jou al getriggerd om hier een kijkje te nemen. Wellicht een vacature die voorbij kwam of jouw interesse om bij een woningcorporatie te werken? In ieder geval: welkom!  We nemen je in vogelvlucht mee in onze organisatie. Waar we voor staan, hoe we dit doen maar vooral hoe het is om bij ons te werken. 

Bart van As

Een collega vertelt

Hi, ik ben Hellen en werk al sinds 1985 bij Idealis. Ik weet het, dat is heel lang en daarmee ben ik ook de langstzittende medewerker bij Idealis. Maar het zegt natuurlijk wel wat. Je kunt niet zo lang bij een organisatie werken als je het niet naar je zin hebt. En dat geldt zeker voor mij.
 

Lees meer..

Neem een kijkje bij ons binnen

Youtube thumbnail