Een collega vertelt

Hi, ik ben Hellen en werk al sinds 1985 bij Idealis. Ik weet het, dat is heel lang en daarmee ben ik ook de langstzittende medewerker bij Idealis. Maar het zegt natuurlijk wel wat. Je kunt niet zo lang bij een organisatie werken als je het niet naar je zin hebt. En dat geldt zeker voor mij. Ik ben gestart op het secretariaat en uiteindelijk ook teamleider geworden. Een functie waarbij ik mezelf continue kon ontwikkelen en werkzaamheden kon oppakken die formeel net buiten mijn scoop vielen. Ik ben bijvoorbeeld interne auditor geweest waardoor ik de organisatie en de processen nog beter leerde kennen en tegelijkertijd een actieve rol had in de verbetering daarvan. De ontwikkeling van onze eerste website was ook een mijlpaal. Achteraf was het niet meer als een vertaling van onze folders en flyers, maar het begin was er! Het eerste digitale inschrijfformulier heb ik nog zelf via HTML gemaakt, dat voelde al als een enorme vooruitgang. En sinds die tijd is dit natuurlijk alleen maar verder ontwikkeld. Inmiddels hebben we een website waarin de student alles zelf online kan regelen.

Nog een leuk project dat ik heb gedaan is de verhuizing van ons kantoor naar Nexus. Spannend, want ook dit was nieuw voor mij, maar van gewoon doen leer je vaak het meest. Ik vind het dus erg fijn dat ik zoveel kansen en vrijheid heb gekregen. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar specialist Marketing & Communicatie. Uiteraard na een opleiding te hebben gevolgd en mij verder verdiept te hebben in dit vak. En ook dit doe ik al weer jaren met veel plezier

In al die jaren heb ik natuurlijk veel collega's zien komen en gaan. We hebben een goede balans qua doorstroming; nieuwe collega's brengen tenslotte ook steeds weer nieuwe inzichten mee. En dat helpt ons om onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. 

Dus zie je een vacature bij ons die bij jou past? Reageer en neem de gok. En hopelijk tot snel!