Wij bieden...

Goede arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van Idealis krijg je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor een groot gedeelte vastgelegd in de cao Woondiensten. 

Daarnaast bieden we je:

  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen via een flexibel pakket (Woondiensten Cafetaria Systeem).
  • Een jaarlijkse uitkering die je ook kunt gebruiken als bron voor het cafetariasysteem.
  • Een persoonlijk opleidingsbudget.
  • Een uitstekend pensioen via ons eigen pensioenfonds voor Woningcorporaties.

Een warm welkom

Je eerste werkdag. Een dag waarna je waarschijnlijk 's avonds total loss op de bank ligt. Al die indrukken, instructies, nieuwe collega's. Veel om te verwerken.
Wij zorgen ervoor dat je je vanaf de eerste stap over onze drempel welkom voelt. Je leidinggevende en een directe collega vangen je op en laten je als eerste kennis maken met het koffie-apparaat. Want zeg nou eerlijk, is dat niet het belangrijkste?

Hans, onze ICT-specialist zorgt dat jouw laptop al helemaal is ingericht. Dus geen verrassingen met applicaties die niet werken of bestanden waar je niet bij kunt. Dus als je zover bent, kun je direct aan de slag. 

 Je leidinggevende stelt je voor aan de collega's die er op dat moment zijn. Want een deel zal op die dag thuis werken. Ongetwijfeld kom je de andere collega's ook nog tegen en anders plannen we gewoon een aantal kennismakingsgesprekken in. Op de 'wall of Idealis' in onze huiskamer zie je al wel foto's van alle collega's. Dus dan heb je al een idee. En jouw foto komt daar natuurlijk ook bij!
Behalve je collega's leren kennen, nemen we je als onderdeel van het inwerkprogramma ook mee op een fietstocht langs al onze complexen. Een beheerder vertelt je meer hierover en laat zien hoe het studentenleven er uit ziet. Het hoogtepunt van deze trip  is het uitzicht vanaf ons complex Bornsesteeg waar je over heel Wageningen kunt kijken. 

De mogelijkheid om thuis te werken

Je hebt bij ons de mogelijkheid om thuis te werken. We verwachten wel dat je 50% van je werkweek op kantoor bent. Want we zien en spreken elkaar graag in levende lijve! Om thuis te kunnen werken heb je de beschikking over een snelle laptop en voorzien wij ook in de ondersteuning van je thuiswerkplek, zoals een goede bureaustoel.
 

Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Daarom heb je ruim de gelegenheid om trainingen en opleidingen te volgen. Ook beschik je over een  persoonlijk loopbaanontwikkelingsbudget dat je kunt inzetten voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Naast individuele trainingen volgen we jaarlijks ook een aantal gezamenlijke trainingen met alle collega's. Samen leren voegt iets extra's toe en zorgt ook dat we op verschillende onderwerpen dezelfde richting volgen.

Sociale activiteiten met collega's

Ontspanning hoort er natuurlijk ook bij. Dus organiseert de Activiteitencommissie verschillende activiteiten per jaar. Daarnaast gaan we één per jaar met z'n allen een dagje op stap en organiseren we ook teamuitjes. 
Maar plezier en ontspanning tijdens onze werkdagen is minstens zo belangrijk. We hebben een gezellige huiskamer waar je even een kopje koffie met collega's kunt drinken of samen kunt lunchen. Tegenover ons pand zijn ook diverse restaurantjes waar je kunt eten of iets lekkers kunt halen. Of je kunt op de Campus gebruik maken van andere restaurants en tussen onze doelgroep gaan eten. 

Verwacht geen leuke dag, maar maak een leuke dag!